Dakisolatie prijzen

De prijs van dakisolatie is voor een groot deel afhankelijk van de mate waarin je het dak wilt isoleren. Natuurlijk hebben materiaalkeuze en het al dan niet zelf plaatsen ook een grote invloed, maar het is vooral de hoeveelheid isolatie die het prijsverschil zal maken. Gemiddeld moet je voor een goed geïsoleerd dak rekenen op zo’n 15 euro per vierkante meter. Dit zijn de kosten voor de isolatie en de plaatsing ervan. Wanneer er nog structuurveranderingen dienen te gebeuren voor je de isolatie plaatst, dien je deze te berekenen los van de prijs van 15 euro. Dit lijkt misschien niet zo goedkoop, maar als je kijkt naar de opbrengst die dakisolatie met zich meebrengt, is dakisolatie absoluut niet duur.

Het belang van dakisolatie

Dakisolatie is wellicht de belangrijkste isolatie van de hele woning. Eerst en vooral doordat het dak vaak de grootste oppervlakte in het huis is die geïsoleerd dient te worden en dus ook de grootste oppervlakte om warmte te verliezen. Anderzijds doordat warmte stijgt en dus rechts je dak uitvliegt wanneer het slecht of niet geïsoleerd is. De energiebesparing die je krijgt enkel en alleen door je dak goed te isoleren is bijgevolg enorm groot. De investering zal snel terugverdient zijn en vanaf dat punt brengt de isolatie op. Twijfel niet en vraag een gratis offerte die je dakisolatie in kaart zal brengen. Ook als u op zoek bent naar een nieuwe dakkapel kunt u gratis een offerte aanvragen bij onze partner dakkapelsite.nl.

This entry was posted in informatie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>