Vloerisolatie pur

Polyurethaan of PUR is het materiaal bij uitstek voor vloerisolatie. Ten eerste heeft PUR een hoge isolatiewaarde waardoor vocht, koude en geluid worden buitengehouden. Daarnaast is het ook een materiaal dat zelf geplaatst kan worden zonder al te veel vakkennis. Als laatste bestaat het bovendien als enige materiaal in twee vormen die elkaar perfect aanvullen. Je kan PUR in platen krijgen, maar ook in een vloeibare vorm die in spuitbussen wordt verkocht. Zeker voor vloerisolatie is dit bijzonder handig.

De vloer isoleren met PUR

De basis vloerisolatie zal uit platen bestaan. Dit is goedkoper en zal bovendien ook sneller geplaatst kunnen worden. Vooraf kan perfect uitgemeten worden hoeveel platen nodig zijn en welke grootte de verschillende stukken dienen te hebben. Alles kan dan op maat gesneden worden. Eens dit gebeurd is, wordt de volledige vloer bedekt met de platen PUR. Nu zal je merken dat je hier en daar kleine kieren overhoudt. Hoe goed je de platen ook gesneden hebt, de kans dat ze overal naadloos aansluiten is miniem. En daar komt de vloeibare PUR om de hoek kijken. Deze is iets duurder, maar ideaal om kieren en kleine gaatjes mee op te vullen. Het resultaat is een vloerisolatie die de gehele vloer bedekt zonder één kiertje over te laten. De vloerisolatie van je dromen? Vraag dan hier snel een gratis offerte op voor PUR vloerisolatie.

This entry was posted in informatie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>