Muurisolatie prijzen

De prijzen van muurisolatie zijn afhankelijk van het type isolatie dat je gaat gebruiken en plaatsen. Materiaalkosten maken een groot deel van de rekening, maar ook werkuren mogen niet onderschat worden. Een duurder materiaal dat snel en makkelijk geplaatst kan worden is vaak goedkoper dan een minder prijzig materiaal waar heel wat werkuren voor nodig zijn. Daarnaast zal een spouwmuurisolatie natuurlijk een andere gemiddelde prijs kennen dat de isolatie van een massieve muur. En natuurlijk speelt de oppervlakte van je muren een zeer grote rol. Hoe groter je woont, hoe meer isolatie je zult nodig hebben en hoe hoger de prijs voor de totale isolatie zal oplopen.

Een correcte inschatting

Om een juiste offerte te krijgen, moet je in de eerste plaats zorgen voor correcte informatie. Wanneer je in detail kan meegeven hoe groot de oppervlakte is, of de isolatie geplaatst moet worden door het isolatiebedrijf, welk materiaal je verkiest en wat je beoogde isolatiegraad is, zal deze offerte een accuraat beeld geven van de kosten die je kunt verwachten. Ook het feit of het om een bestaande of een nieuwe woning gaat, maakt een groot verschil. Hoe gedetailleerder je prijsaanvraag, hoe juister de voorgestelde prijzen. Gemiddeld kan je voor spouwmuurisolatie op zo een €15 euro per vierkante meter rekenen. Hierin zitten de kosten voor plaatsing en BTW al inbegrepen. Deze prijs is voor een standaard isolatie.

Wat kost isolatie voor jouw woning?

Benader lokale isolatiebedrijven en vergelijk het aanbod. Door de prijzen van isolatie aanbieders naast elkaar te leggen kun je besparen op de aanschafkosten. Deze service is gratis en komt zonder verplichtingen!

Bespaar tot wel 20%!

Vind en vergelijk bedrijven in je regio