Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

BTW isolatie

Wist je dat je voor isolatiewerken recht hebt op het verlaagd btw-tarief op de arbeidskosten? In dit artikel bespreken we de voorwaarden waaraan je moet beantwoorden om hier aanspraak op te maken.

 

Voorwaarden verlaagd btw-tarief op isolatie

Je kunt je woning pas aan dit voordelige tarief isoleren als je aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Je woning is meer dan 2 jaar oud en het gaat om een koopwoning waar jij eigenaar van bent.
  • Het gaat over het aanbrengen van isolatiemateriaal aan de vloeren, muren en daken (let op; deuren en kozijnen tellen niet mee).
  • De werkzaamheden die je uitvoert hebben als doel je woning energiezuiniger te maken.
  • De isolatiematerialen dienen door een specialist aangebracht te worden.

LET OP: alle isolatiematerialen vallen onder het 21%-tarief. Meer weten over andere financiële voordelen, premies & subsidies? Lees dan ons subsidie-artikel.

 

Ontmoet een isolatiespecialist in je buurt!

Je woning isoleren? Doe dan beroep op de expertise van een vakspecialist. Zo ben je zeker dat de juiste materialen worden aangebracht volgens de regels van de kunst. Wil je nog meer besparen op je woningisolatie? Vraag dan verschillende offertes aan en vergelijk! Zo krijg je niet alleen beter zicht op de verschillende kostenbepalers, maar ook op diverse adviezen, gebruikte isolatiematerialen, geschatte bijkomende kosten,…

Isolatie-expert nodig? Vul het onderstaande aanvraagformulier in en kom binnen enkele werkdagen in contact met een specialist:

 

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkende isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten