Dakkapel isolatie pir

PIR is het ideale materiaal om te gebruiken als isolatiemateriaal voor je dakkapel. Het is een materiaal dat ontwikkeld werd als verbetering op PUR en een hogere isolatiewaarde heeft. PIR wordt verkocht in harde platen die makkelijk te plaatsen en op maat te snijden zijn. Wanneer je PIR gebruikt om je dakkapel te isoleren, kan dit zowel voor de zijwanden als het dak. Een van de grote voordelen van PIR is dat het materiaal vochtbestendig is. Wanneer het goed geplaatst is en de naden perfect gedicht zijn, is een bijkomend dampscherm niet noodzakelijk. Neem je liever geen risico's dan kan je kiezen voor PIR platen waarop een laag alufolie is bevestigd.

Hoe plaats je PIR platen?

PIR platen zijn zeer licht en kunnen dus door iedereen geplaatst worden. Het enige wat je moet doen is ze op maat snijden en dan bevestigen op de plaats waar je ze wilt hebben. Voor het dak van je dakkapel is PIR uitstekend wanneer je de platen onder de spanten zet of een houten structuur gebruikt om ze op vast te zetten. PIR irriteert de huid niet, zoals glaswol dat bijvoorbeeld wel doet, en kan zonder het gebruik van handschoenen of bescherming gehanteerd worden.

Wat kost jouw woning isoleren?

Benader meerdere isolatiebedrijven in jouw regio en vraag tot 4 vrijblijvende offertes op. Leg het aanbod naast elkaar en vind de beste vakman voor jouw klus.

Vind de beste vakman

Vergelijk offertes van isolatiebedrijven