Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Dämstatt

Heb je wel eens van Dämstatt gehoord? Dämstatt is een Duitste fabrikant wat op basis van cellulose isoleert. Als je in de toekomst van plan bent om je huis te laten isoleren, zou je Dämstatt kunnen kiezen.

Wat is Dämstatt cellulose?

Dämstatt cellulose is een isolatiemateriaal dat gebruikt kan worden om huizen en panden te isoleren. Het materiaal zorgt er voor dat er geen vocht en lucht meer naar binnen komt. Het voordeel hiervan is dat je minder geld aan energie per maand kwijt bent, omdat de warmte langer in je huis blijft. Tevens houd je de constructie van je huis langer goed, omdat er geen vocht in gaat zitten, waardoor je onder meer schimmels voorkomt.

Het middel Dämstatt heeft een aantal belangrijke eigenschappen. We zetten de eigenschappen voor jou op een rijtje:

  • Vochtwerend – dit betekent (zoals al eerder vermeld) dat condensatie in de constructie voorkomen wordt.
  • Verbetering luchtvochtigheidsgraad – doordat de muur als het ware’ademt’ verlaat vocht het huis. Hierdoor blijft de luchtvochtigheid op een constante level wat je leefomgeving gezonder maakt.
  • Luchtwerend – dit betekent dat het voor koude en warme lucht onmogelijk is om binnen te komen en te ontsnappen.
  • Geluidswerend – door de Dämstatt isolatie dringen geluiden minder makkelijk het huis binnen.

Wat zijn de voordelen?

Er zijn heel wat voordelen op te noemen die het isoleren van je huis met zich mee brengen. De eerste, en gelijk het belangrijkste voordeel, is dat je een hoop centen kan besparen wanneer de verwarming minder werk hoeft te doen. Buiten dat, verminder je ook nog eens CO2-uitstoot. En dat is nog niet alles. Het zorgt voor een beter leefklimaat in huis en de luchtvochtigheid neemt af. Het isoleren van je huis zorgt dus niet alleen voor een goedkoper leven, maar ook voor een gezonder leven.

Bezoek de website: www.daemmstatt.de (Duits)

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkende isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten