Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Fermacell

Heb je ooit van Fermacell gehoord? Dit is een bedrijf dat internationaal actief is op de bouwstoffenmarkt. Hier vallen onder andere isolerende materialen onder die nodig zijn om wanden, dak of vloeren te isoleren.

Wat is de missie en visie?

Het bedrijf heeft een duidelijke missie en visie. In de visie staat helder omschreven dat het graag een bijdrage wilt leveren aan een duurzamere wereld. Het maakt gebruik van veilige en herbruikbare materialen zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit van de producten. Het bedrijf kijkt verder dan de tastbare eigenschappen van de producten en doet zijn best om een steentje bij te dragen voor een betere leefomgeving.

Waarvoor kun je bij Fermacell terecht?

Zoals we al lieten doorschemeren ben je wat betreft duurzaamheid aan het goede adres bij Fermacell. Het bedrijf produceert diverse producten, waaronder isolerende materialen die gebruikt kunnen worden voor het dak, de vloer of de wanden. Alle materialen zijn ecologisch van aard.

De isolerende materialen zijn vocht- en luchtwerend. Dit betekent dat de warmte in het huis blijft en de kou van buitenaf niet op de muren slaat. Dit levert niet alleen een vermindering wat betreft energie op, maar ook lever je een bijdrage aan het verbeteren van onze leefomgeving.

Bezoek de website: www.fermacell.nl

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkende isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten