Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Dakisolatie garanties

Wanneer je er voor kiest om een behoorlijk bedrag te investeren in dakisolatie spreekt het voor zich dat je steeds de nodige zekerheid zal willen met betrekking tot de isolerende factor. Het heeft immers geen zin om dakisolatie te laten plaatsen wanneer nadien blijkt dat er toch nog steeds een aanzienlijke hoeveelheid warmteverlies bestaat. Omdat bedrijven die dakisolatie plaatsen 100% geloven in het materiaal dat ze verkopen bieden ze hun klanten doorgaans altijd een mooie garantie aan die kan oplopen tot zomaar even 10 jaar. Welke garantie er precies wordt gegeven is evenwel sterk afhankelijk van bedrijf tot bedrijf.

Gemiddeld 10 jaar garantie

Over het algemeen bieden bedrijven die dakisolatie plaatsen een gemiddelde garantie van 10 jaar. Deze garantie omvat verschillende zaken waaronder:

  • De isolerende werking van het isolatiemateriaal dat werd geplaatst
  • De werkzaamheden tijdens het isoleren van het dak

Wanneer er na afloop van het isoleren nog steeds warmteverlies kan worden vastgesteld of indien je niet tevreden bent over de manier waarop het dak is geïsoleerd kan je dit aan het bedrijf in kwestie kenbaar maken. Deze zal vervolgens het nodige doen om er voor te zorgen dat je toch optimaal kan genieten van de interessante voordelen die verbonden zijn aan het toepassen van dakisolatie.

Garantie op dakisolatie vergelijken

Het is zo dat bedrijven die dakisolatie plaatsen min of meer zelf kunnen bepalen welke garantievoorwaarden ze precies aanbieden aan hun klanten. Vooraleer te kiezen voor een bepaald bedrijf is het dan ook altijd een goed idee om de garantievoorwaarden even goed te vergelijken. In principe zal je dan wel geen aanspraak moeten maken op deze garantie, maar je weet maar nooit. Mocht het toch nodig zijn is het voor jou als klant in ieder geval goed om te weten dat je steeds kan rekenen op een goede opvolging en service vanuit het bedrijf dat de dakisolatie heeft geplaatst.

 

Offertes voor dakwerken ontvangen?

Kies voor een erkende dakdekker en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende dakdekkers