Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

ISOPROC Quality Support

ISOPROC Innoviso is een expertisecentrum dat verschillende taken uitvoert rondom het isoleren in België. In dit artikel haken we in op de werkzaamheden van het bedrijf en vertellen we je meer over het isoleren van je huis.

Wat is ISOPROC?

ISOPROC INNOVISO is een neutraal expertisecentrum dat verschillende werknemers in dienst heeft. Van architecten tot aannemers. Samen probeert de markt van isolatie te sensibiliseren en kwaliteit te stimuleren en te controleren.

De organisatie pakt verschillende taken binnen de isolatiemarkt voor zich op. Het takenpakket van ISOPROC bestaat uit:

  • Metingen doorvoeren
  • Educatie aan bouwbedrijven verrichten
  • Het adviseren en begeleiden van alles rondom isolatie

De missie van de organisatie is duidelijk, namelijk’isoleren voor morgen’. Om deze missie na te streven wil het kwaliteit waarborgen en goede bouwpraktijk realiseren volgens de regelgeving van de bouwfysica.

Wat kunnen zij voor jou doen?

Het bedrijf biedt verschillende metingen aan voor je huis of pand waar je eigenaar van bent. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je je huis hebt laten isoleren, maar dat je er niet zeker van bent of alles nu wel goed geïsoleerd is. Zij komen dan graag langs om het dak, de vloer en wanden langs te gaan. Het kan natuurlijk voorkomen dat er nog ergens in het huis lucht of vocht door komt. Ook voeren ze thermografische analyses uit. Dit betekent dat het met een warmtebeeld-camera langs komen om eventuele problemen in kaart te brengen. Wanneer zij problemen hebben gevonden, geven ze je advies wat je het beste kunt doen. Aangezien ISOPROC zelf opleidingen aanbiedt, weet het precies wat het doet. Ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de markt en weten voor elke situatie een oplossing te verzinnen.

Bekijk ook: www.isoproc.be

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkende isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten