Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Siga

Er zijn talloze isolatiematerialen op de markt. Ben jij er al uit welke je gaat kiezen? In dit artikel bespreken we het isolatiemateriaal Siga. Dit is misschien wel één van de meest simpelste manieren om je huis mee te isoleren.

Wat is Siga precies?

Siga is een fabrikant van isolerende tapes en damprem. Deze materialen kun je laten aanbrengen op de wanden en het dak van je pand of huis, maar je zou het eventueel ook zelf kunnen doen. Het is namelijk super eenvoudig!

De producten van Siga kun je gewoon bij de bouwmarkt halen of op het internet bestellen. Wanneer je de juiste materialen in huis hebt, kun je aan de slag. Allereerst breng je het dubbelzijdige tape op de kepers of spanten aan. Dit zorgt ervoor dat alle denkbare hoekjes goed geïsoleerd zijn.

Vervolgens haal je het papier van het tape af, waardoor je de andere zijde van de tape als plakfunctie kunt gebruiken. Op deze plakfunctie kun je de damprem aanbrengen. Het is belangrijk om deze damprem goed aan te drukken en ervoor te zorgen dat de plakstrip goed schoon blijft. Zodat de Siga producten jarenlang in staat blijft om jouw huis of pand goed te blijven isoleren.

Wat zijn de voordelen van het isoleren met Siga producten?

Zoals je uit het bovenstaande stukje tekst wel duidelijk is geworden, zijn de Siga isolatiematerialen super makkelijk aan te brengen op de wanden of in het dak van je huis. Door deze eenvoudigheid bespaar je een hoop kosten en heb je de investering op basis van energiebesparing eerder terug verdient dan wanneer je de isolatie door een bouwbedrijf laat verrichten. De kwaliteit van Siga producten is goed te noemen. Het kan jarenlang meegaan als het tenminste maar goed aangebracht wordt. Toch is het wel slim om je goed te laten informeren alvorens je met de producten aan de slag gaat.

Ga naar:
Siga

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkende isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten