Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

SLS20F

Rond het jaar 2011 zijn de energieprijzen flink gestegen. Daarbij is bij een groot deel van de bevolking het bewustzijn van het milieu gegroeid. Deze combinatie zorgt ervoor dat mensen op zoek gaan naar manieren om energie te besparen. Eén van deze manieren is woningisolatie.

Het isoleren van je woning kun je op verschillende manieren doen. Zo worden er diverse methoden aangeboden en maakt elke methode gebruik van een eigen soort isolatiemateriaal. Wanneer je spouwmuren hebt zou je bijvoorbeeld je huis kunnen laten isoleren met SLS0F.

Wat is SLS20F precies?

Dit isolatiemateriaal bestaat uit korrels. Deze korrels worden in de tussenruimte van de spouwmuren geblazen. Op deze manier kun je wanden, vloeren en daken isoleren. Deze methode werkt goed, omdat de gehele ruimte gevuld wordt waardoor het voor lucht en vocht onmogelijk is om het huis binnen te komen middels de constructie.

Het isoleren van je huis door middel van blaasmachines en het gebruik van SLS20F is simpel en eenvoudig. In de meeste gevallen duurt het maximaal 1,5 dag en zie je er niets tot nauwelijks iets van terug aan de buitenkant van je huis. Een bijkomend voordeel is dat je voor dit soort verbouwing geen bouwvergunning hoeft aan te vragen.

Hoe ziet het financiële plaatje eruit?

Het isoleren van je huis is natuurlijk niet gratis. Voor de meeste mensen is dit een flinke investering. Uit onderzoek blijkt dat je deze investering binnen 3 jaar weer terug verdient. Door het isoleren van je huis zijn de jaarlijkse energiekosten beduidend minder. Deze jaarlijkse besparing zorgt ervoor dat je binnen 3 jaar de investering weer hebt terug verdient.

In sommige gemeentes zijn er subsidies beschikbaar gesteld om je huis te laten isoleren. Dit zou je even moeten navragen bij je eigen gemeente. De overheid wil jou namelijk aanmoedigen om je huis te laten isoleren. Op deze manier kunnen we er met elkaar voor zorgen dat de CO2 uitstoot minder wordt.

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkende isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten