Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Spouwmuurisolatie appartement

Wanneer je beschikt over een appartement kan je er op verschillende manieren voor kiezen om warmteverlies via de gevel tegen te houden. Je kan bijvoorbeeld gevelbekleding laten aanbrengen, maar daarnaast is het eveneens mogelijk om de aanwezige spouwmuur te laten isoleren. Het isoleren van de spouwmuur bij een appartement vergt steeds een relatief beperkte investering. Bij een appartement waarbij er sprake is van een te isoleren oppervlakte van 25 vierkante meter liggen de kosten min of meer tussen de €500 en €600 euro. Door het isoleren van de spouwmuur kan je in een dergelijke situatie een besparing op je energiefactuur realiseren van €120 euro per jaar.

Korte terugverdientijd

Het aanbrengen van gevelbekleding kan in het geval van een appartement vrij problematisch zijn en ook het na-isoleren van de gevel zelf is lang niet altijd even eenvoudig, in tegendeel. Door er voor te kiezen om de spouwmuur te laten isoleren beschik je meteen over een prima isolerende factor voor de gevel en dat zonder dat je rekening dient te houden met een grote investering. Het kleine bedrag dat je nodig hebt voor het plaatsen van spouwmuurisolatie zorgt er in combinatie met het uitstekende rendement voor dat het isoleren van de spouw van je appartement op korte termijn is terugverdiend.

Voordelen van spouwmuurisolatie bij appartement

Het isoleren van de spouwmuur van je appartement brengt diverse zeer interessante voordelen met zich mee, namelijk:

  • Het warmteverlies via de gevel wordt aanzienlijk beperkt.
  • Het woonklimaat in huis wordt structureel verbeterd.
  • Doorslaand vocht wordt een halt toegeroepen.
  • De penetratie van omgevingsgeluiden in het appartement wordt verminderd.

Klinken bovenstaande voordelen voor jou als muziek in de oren en zou je graag nog wat extra willen besparen op het energieverbruik van je appartement? In dat geval is het laten plaatsen van spouwmuurisolatie voor jou ongetwijfeld een interessante keuze!

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkende isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten