Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Spouwmuurisolatie isolatieparels

Wanneer je er voor kiest om de spouwmuur van je huis te isoleren heb je de mogelijkheid om een keuze te maken uit verschillende materialen. Onder deze materialen zitten klassiekers zoals glaswol en steenwol, maar toch wordt er vandaag de dag steeds vaker gekozen voor het gebruik van isolerende parels. Deze speciale isolatieparels hebben als voordeel dat ze zeer eenvoudig aangebracht kunnen worden en dat ze tijdens de plaatsing ook geen vervelende geur verspreiden. Bovendien bieden ze een uitstekende bescherming tegen warmteverlies en tegen omgevingsgeluiden die het huis binnen willen. Denk je er ook aan om gebruik te maken van parels als spouwmuurisolatie? In dat geval voorzien wij je graag van enkele interessante tips!

Vergelijken van prijs en isolatiewaarde

Wanneer je er voor kiest om gebruik te maken van isolerende parels als spouwmuurisolatie is het belangrijk om er rekening mee te houden dat er vandaag de dag op de markt op dit vlak verschillende mogelijkheden zijn terug te vinden. Alle parels beschikken over hun eigen isolatiewaarde en prijs waardoor je er steeds goed aan doet om een vergelijking uit te voeren. Globaal gezien wordt er vandaag de dag echter doorgaans gekozen voor de zogenaamde Neopixels parels. Deze parels onderscheiden zich ten opzichte van andere isolerende parels door hun hoge isolatiewaarde en passende vorm waardoor ze zorgen voor een uitstekende isolatie van je spouwmuur.

Voordelen van parels als spouwmuurisolatie

Parels zijn door de jaren heen als spouwmuurisolatie steeds populairder geworden. De reden hiervoor is niet ver te zoeken. Aan het gebruik van parels in de spouwmuur zijn immers tal van interessante voordelen verbonden die we graag even voor jou op een rijtje zetten:

  • Isolerende parels zijn uitstekend bestand tegen vocht alsook tegen schimmels en bacteriën.
  • Isolatieparels zijn ecologisch recycleerbaar en daarnaast ook niet schadelijk voor de gezondheid.
  • Door gebruik te maken van parels als spouwmuurisolatie ben je verzekerd van een uitmuntende hechting waardoor inzakking bijvoorbeeld niet mogelijk is.

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkende isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten