Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Steico

Het Duitse bedrijf Steico produceert isolatiematerialen. Deze isolatiematerialen maken het mogelijk om je huis mee te isoleren. En levert isolatie een groot aantal voordelen op. Zo bespaar je energie, verminder je de CO2-uitstoot en leef je zelf in een gezondere omgeving.

Waar staat Steico voor?

Steico levert isolatiematerialen voor wanden, vloeren en het dak. Deze materialen zijn gemaakt van houtvezels waardoor ze ecologisch van aard zijn. De producten van Steico brengen de volgende voordelen met zich mee:

  • Het verbetert je welzijn – de warme wanden stralen warmte af die door mensen als zeer prettig ervaren wordt. Als je je huis niet laat isoleren, voelen de wanden namelijk koud aan.
  • Bescherming tegen schimmels – het laatste wat je in de constructie van je huis wilt hebben, is schimmels. Doordat de wanden warm zijn condenseert er geen vocht op. Op deze manier voorkom je schimmels.
  • Een gezondere leefomgeving – de luchtvochtigheid neem af. Dit zorgt voor een gezondere leefomgeving.
  • Minder tocht – wanneer de wanden niet goed geïsoleerd zijn, koelt de kamertemperatuur af. Hierdoor komt de lucht in beweging, omdat er nieuwe warme lucht wordt aangemaakt die naar boven wil stijgen. Op deze manier ontstaat er tocht. Wanneer je je huis laat isoleren heb je hier geen last van.

Wat zijn de voordelen van isolatie?

Het overgrote deel van de voordelen staat al benoemd in de bovenstaande opsomming. Doordat koude lucht van buitenaf geen mogelijkheid heeft om binnen te komen, hoeft de verwarming minder haar best te doen en bespaar je dus energie. Na ongeveer drie jaar heb je de investering van het isoleren weer terug verdient. Met het isoleren van je huis voorkom je condensatie op de wanden. Op deze manier voorkom je tevens schimmels, waardoor de constructie van je huis langer mee gaat. De energiebesparing en het verbeteren van het wooncomfort zorgen ervoor dat je huis meer waard wordt.

Bekijk ook de website: www.steico.nl

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkende isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten