Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

VENIN

VENIN staat voor Vereniging van Erkende Na-Isolatiebedrijven in Nederland. De vereniging heeft als doel om de belangen te behartigen van bedrijven die na-isolatie werkzaamheden uitvoeren. De vereniging uit dit in acties richting overheid, opdrachtgevers, SBK (Stichting Bouwkwaliteit), enzovoort.

KOMO-kwaliteitsverklaringen

Een KOMO-certificaat staat voor zekerheid bij een bouwproject. De certificaten worden afgegeven door IKOB-BKB en VENIN draagt hieraan bij door het lid zijn van de commissie die gaat over het afgeven van certificaten voor isolatie, namelijk de Technische Commissie Isolaties.

Wie zijn er lid van VENIN?

Op de website van VENIN vind je een compleet overzicht met bedrijven die lid zijn van VENIN. Om lid te worden van VENIN moet men in het bezit zijn van een KOMO-certificaat. Als je op zoek bent naar een gecertificeerd bedrijf dat een bepaalde klus uitvoert kan je dit opzoeken via de website van VENIN.

Zie de website van VENIN: www.venin.nl

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkende isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten