Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Kruipruimte isolatie voordelen

Mensen die eigenaar zijn van een woning met een kruipruimte kiezen er vandaag de dag steeds vaker voor om deze zo optimaal mogelijk te laten isoleren. Hier zijn verschillende prima redenen voor aan te halen. Veel gezinnen van wie hun huis over een kruipruimte beschikt hebben immers te kampen met opstijgend vocht. Dat vocht kan al snel een muffe lucht verspreiden in de woning en bovendien is het veel lastiger om een vochtig huis te verwarmen waardoor je energiefactuur nooit echt helemaal kan worden beperkt. Denk je er ook aan om kruipruimte isolatie in je huis te laten plaatsen? In dat geval zetten we graag even enkele van de belangrijkste voordelen voor jou op een rij.

Belangrijkste voordelen

Aan het plaatsen van kruipruimte isolatie zijn bijzonder veel interessante voordelen verbonden. Omdat we ze niet allen kunnen opnoemen geven we je alvast graag een overzicht van de belangrijkste:

  • Optrekkend vocht uit de kruipruimte wordt tegengehouden.
  • Je huis wordt droger waardoor een behaaglijker binnenklimaat wordt verkregen.
  • Warmteverlies wordt in de kiem gesmoord en dat zie je aan de energiefactuur.
  • Een investering in kruipruimte isolatie gaat levenslang mee en is relatief voordelig.
  • Weinig overlast voor het plaatsen van kruipruimte isolatie.

Weten bovenstaande voordelen je wel te bekoren en ben je het er mee eens dat kruipruimte isolatie een meerwaarde betekent voor je woning? In dat geval is het beslist de moeite waard om deze investering te overwegen!

Lagere energierekening

De belangrijkste reden voor veel mensen waarom ze er voor kiezen om hun huis beter te isoleren gaat uiteraard schuil in het beperken van het warmteverlies. Door het plaatsen van kruipruimte isolatie zorg je er dan ook voor dat warmteverlies via de kruipruimte wordt tegengegaan wat een behoorlijke impact kan hebben op het energieverbruik. Vaak denken mensen dat ze uitsluitend isolatie moeten aanbrengen in hun dak en buitenmuren, maar het plaatsen van kruipruimte isolatie kan een verrassend positieve impact hebben op je energiefactuur. Het warmteverlies dat op deze manier kan worden tegengegaan is dan ook absoluut één van de belangrijkste voordelen van kruipruimte isolatie.

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkende isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten