Vrijstaande woning

De kosten voor het isoleren van een woning hangen af van verschillende factoren. Wat voor soort huis je hebt speelt hierbij ook een rol. Een vrijstaande woning bestaat in verhouding uit meer vierkante meters muur en dak dan een tussenwoning bijvoorbeeld.

Wat kost het isoleren van een vrijstaande woning?

Een vrijstaande woning isoleren kost in het geval van spouwmuurisolatie ongeveer €2200 euro. Hierbij moet je denken aan een oppervlakte van 150 m2 wat geïsoleerd dient te worden. Dit is een behoorlijk bedrag en dan moet je bedenken dat het verstandig is om ook dak- en vloerisolatie toe te passen. Als je je woning in de verkoop wilt zetten is dit zeker de moeite waard. Maar ook als je nog lang van je woning wilt genieten is het een goede investering.

Zijn er leningen beschikbaar voor het isoleren van je woning?

Sinds 2014 heeft de overheid als initiatief de Energiebespaarlening opgestart. Dit is een lening voor huiseigenaren die specifiek energiebesparende maatregelen willen treffen voor hun woning. Bekijk de website: www.energiebespaarlening.nl

Wat kost isolatie voor jouw woning?

Benader lokale isolatiebedrijven en vergelijk het aanbod. Door de prijzen van isolatie aanbieders naast elkaar te leggen kun je besparen op de aanschafkosten. Deze service is gratis en komt zonder verplichtingen!

Bespaar tot wel 20%!

Vind en vergelijk bedrijven in je regio