Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Betonvloeren

Je bent aan het renoveren in je woning (let ook op betonrot). Dan kom je al snel bij het punt wat je met de vloer gaat doen. Vooral in oude woningen vind je vaak nog houten ondervloeren. Met alle keuzes die er tegenwoordig zijn is het qua isolatie beter om deze te vervangen voor betonvloeren. Bij nieuwbouwwoningen wordt eigenlijk alleen nog maar voor betonvloeren gekozen. Er is een ontzettend ruime keuze in betonvloeren. Een vakman kan je precies uitleggen welke vloer geschikt is voor jouw situatie.

Isolatiewaarden betonvloer

Als je op zoek bent naar extra isolatie via je vloer dan kan je het beste kiezen voor isolatieplaatvloer. Deze betonnen platen zijn reeds in de fabriek behandeld en heeft hier een isolatielaag gekregen. Het isoleert zowel geluid als warmte. Ideaal dus voor in je woning.

Beste betonvloer woning

Bij de bouw van eengezinswoningen moet met steeds meer rekening worden gehouden. Voor betonvloeren is hiervoor nu de ideale oplossing. De zogenaamde leidingvloer stelt de aannemer in staat om leidingen en afvoerbuizen al in de vloeren te verwerken. Op deze manier nemen ze zo weinig mogelijk ruimte in huis in. De sleuven voor deze leidingen worden netjes afgedicht, maar wel met een vulmiddel dat makkelijk te verwijderen is om toch weer toegang tot de leidingen te verkrijgen.

Wat is gietbouw?

De naam zegt het eigenlijk al. Gietbouw is het ter plekke gieten van beton. Als je in een reeds bestaande woning beton wilt storten is dit eigenlijk de eerste keus. Voordeel van deze manier is dat het niet prefab is. Het hoeft niet op maat gemaakt te worden, waar door het dus een vrij goedkope oplossing is in verhouding. Nadeel is wel dat je geen van de fabrieksextra’s hebt zoals bovenstaande opties. Zie ook gietvloer beton.

 

Offertes van specialisten ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende specialisten